Baru-baru ini saya tertarik dengan baju yang dipakai oleh seorang remaja semasa saya berjalan- jalan di salah sebuah shopping complex. Di baju remaja ni tertulis “Saya Sayang Mak Saya”. Apa yang lebih menarik perhatian saya adalah kerana remaja tersebut berjalan bersama-sama ibunya. Jadi saya pun tersenyum sendiri kerana bangga dengan remaja tersebut.

Jadi sesudah balik dari bershopping, saya pun terus capai laptop saya dan cari di internet cara-cara bagaimana untuk membuat printing di tshirt. Belek-belek saya pun terjumpa satu website yang mengajar panduan tentang cara menjalankan perniagaan mencetak baju tshirt.  Tak sangka pula rupanya bisnes cetakan t-shirt ini rupanya memberikan keuntungan yang sangat besar. Boleh untung sehingga 70% daripada modal!

Dalam website tersebut juga ada letakkan video (dari mat saleh) yang menerangkan secara ringkas tentang cara basic membuat printing menggunakan silkscreen di baju tshirt. Takde lah susah sangat rupanya buat printing di baju tshirt ni. Anda boleh lihat video di bawah ini:

Tapi jika anda ingin menjadikan kerja-kerja mencetak baju tshirt ini sebagai bisnes, saya cadangkan anda dapatkan panduan dari dua anak muda ini, iaitu Rashid dan Rafi yang merupakan usahawan printing baju yang berjaya dalam bidang tersebut. Panduan mereka ini memang tip-top, lengkap dan sangat mudah difahami. Tiada lagi panduan yang menerangkan dengan begitu detail dan padat berserta dengan gambar sekali.

Bukan setakat panduan sahaja mereka sediakan, malah mereka juga memberikan beberapa bonus termasuk senari-senarai pembekal dalam bisnes printing baju tshirt ini (anda boleh lihat bonus-bonus lain di laman web mereka di sini). Jadi inilah peluang anda untuk menceburi bidang printing baju tshirt ini. Bukan senang nak cari orang yang dapat mengajar secara lengkap dari A-Z tentang bisnes macam ni. So, apa tunggu lagi… Jom sama-sama Belajar Cara Buat Bisnes Cetak Baju T-Shirt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...